Nöjd!:)

Hej på er:) Idag har det varit en bra dag :) har jobbat från 07.30-15.00 så det blev några Timmar alla fall:) allt har gått bra idag, men när jag skulle hen var jag helt slut ju!. jag och gubben for hem och hämtade träningskläderna och sen for vi och tränade :) gick väl så där., var jätte trött i huvudet.. Men gjorde mitt bästa :) Sen for vi hem till mamma o pappa och åt middag , väldigt gott;) Vi for också ditt för att pappa skulle hjälp mig med min nya mobil, det blev en iphon 4 :) är hur nöjd som hels med den!! :D och pappa var så snäll som fixa allt åt mig!! Tack så jätte mycket!!:) och tack mamma för väldigt god mat!!!:) Nu måste jag sova, god natt sov så gott på er! Puss

Gubbens dag idag!

Hejhej :)

Sitter hemma hos mamma och pappa nu :) Har nyss fikat och druckit kaffe :) Fick gooo maten här, rådjur & pommes och en väldigt god sås till :) Idag Har vi firat killen min, hela hans familj kom på dagen och det var väldigt trevligt och mysigt :) Riktigt kul att träffa alla...:) Var ju som sagt ett tag sen vi såg varandra..tråkigt nog...:S
Ikväll blir det bara lungt...en myskväll i Näsland och se tv och äta gott =)

Imorgon ska vi få besök av faster och farmor dom ska komma och kolla hur jag bor :) Det har ju aldrig varit hos mig..:) såå det ska bli kul att vis dem hur jag och kirre bor :) Får se om vi hinner till stan en sväng , :) ska kolla på lite saker :)

Ne nu ska jag umgås med Faster och farmor :)

pusshejhej

Torsdag

Helloo!

Har nästan nyss kommit hem , har jobbat kväll..:) Har gått bara bra :) full rulle hela tiden, men det är bättre än att sitta stilla och vänta på att få göra något!

Imorgon är det fredag och min älsklin fyller år, det blir att fira honom på dagen kommer hans familj och fira honom, det blir massor med kakor och en prinsesstårta :D Gooott gott :) Det blir kul att träffa alla, det var ett tag sen!:)

Sen på kvällen kanske vi far till min mamma och pappa och umgås med dem och faster och småkusiner + farmor..:)

ne nu ska jag se på jobbjägarna som jag spelat in ;) hehe Glad påsk på er alla!

Familjen+ släkten!

Good dag!
Jaa har just sprungit runt som en took och snabb städat lite, har dammsugit och plockat undan saker, och vädrar sängkäder, och hett in en maskin tvätt..:) Osv..:) Pappa ringde mig när jag låg och sov eller aa jag låg väl och halv sov hahah :P

Men allla fall så sa han att han och mamma var på väg hem nu till Näsland :D Och han frågade mig om jag ville att dom skulle hämta mig när det skulle i väg och handla :D sååklart vill jag det , dom har ju varit borta i en veckan nu såå har ju saknat dom såå mycket! Dessutom är min faster och farmor + mina småkusiner på besök :) som jag har väntat på allihopa!! :D Såå snart kommer pappa och mamma och hämtar mig :D

Såå det blir nog middag med hela huset fullt! :) Jag trivs såå himla bra när vi är samlade! Det är som förrr! Jag älskar min familj och min släkt! Såå vi blir nog där en bra stund kan jag tänka mig ;)

Igår såå fick jag jobba, åh såå glad jag blir...! Och inte bara för att jag tjänar pengar...utan...jag vill verkligen jobba..det behöver jag verkligen, jag mår såå himla bra på hemtjänsten..sen for vi hem..och jag gjorde middag och min bror blev middags gäst :) Såå jag gjorde Köttbullar med sås och fullkornsmakaroner :) mums ! Sen for dom iväg och jag gick och vilade...det blev lite väl länge...men men...sen tog jag bara det lugnt...:) såg på tv och bara va...

På fredag fyller älsklingen 23 år...:) Blir att fira honom men hans familj...sen kanske dagen efter att min familj kan komma och firahonom :) det är som lättast efter som jag har sån stor familj ..:) Såå det är lättare att ta dom en dag i taget ;)

Ne nu ska jag gör mig i ordning innan pappa kommer :) ha en bra dag!

Söndag,träning,mat,+mys

Hejhej!


Ska snart sova...är som små trött även om jag inte ska upp tidigt imorgon men jag har ingen lust att vara uppe så länge! Idag har det varit en lugn och skön dag :) Jag,bror och killen for och tränade på eftermiddagen, vi tränade Biceps & Rygg idag :) Det gick bara bra, men det ända var väl att jag fick ont i huvudet mitt i allt...såå jag vilade en stund och sen körde jag på som vanligt :) Sen for vi på affärn en snabbis och hanlda lite grejer till middagen, det blev Kyckling i ugn + ris+ en god och mumsig sås och sallad sååklart! ;D


Sen efter middagen blev det bara att softa framför tv och sitta och snacka...sen kom min bror på iden att vi skulle beställa en Onepiece hahahaha såå vi satt ett bra tag och kollade på en massa olika, tog en j**** stund innan vi bestämmde oss men tillslut sååå blev det en var hahaha :) dessutom fick vi rabatt :D hahah GÖTT! Sååå hoppas det kommer snart sååå man kan använda den!!! ;D Tänker ha den som Mysplagg ;)

Den här ha jag beställt, såå fin tycker jag och säkert väldigt mysig :D
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra...får se vad jag hittar på!...Är som små irriterad på en sak...men jag vill inte gå in på det här...vore olämpligt...! Men men såå kan det vara ju ;)

God natt på er, sov såå gott! puss ha det!

Träning,vänner <3

Gokväll!

Idag har det varit en bra dag :) Sov till 09.30 riktigt SKÖNT! :D Sen for jag en sväng till vännäs och fikade med Kajsa och Tont, det var riktigt roligt och väldigt trevligt :)

Efter det så for jag och gubben och handlade lite mat , när vi kom hem så gjorde vil lite mat och vilade sedan efter maten innan vi for och tränade med bror min :) Det gick riktigt bra idag, fick väldigt bra hjälp av både bror & gubben min :9 tur jag har dem<3 Man lär sig alltid något nytt! :) tränade Triceps & bröst idag :D


Triceps & Biceps





Bröst



Nu sitter jag och ser på talan 2011 tycker det är väldigt underhållande program man får både skratta & och beundras över hur duktiga vissa männsikor är! :) Efter det ska jag plugga mera körkortteori, :) imorgon vet jag inte riktigt vad som händer...ska väl alla fall träna :) Får väl se vad som händer mer ;)

Ska dra nu ha det pusshejhej

Jobb,träning , vila

Hejhej!


Jaa nu har jag ja just kommit hem från gymmet, gubben och jag tränar tillsammans nu jag tycker det går bra :) och han hjälper mig såå mycket :) han är såå himla fin min gubbe<33 Såå idag å träna vi axlar och magen...:) Jag tycker det bara går bättre och bättre för varje gång jag träna, såå det känns bra att det ger något :)

Idag har jag jobbat hela dagen 7.00-15.30 och det har varit en lugn dag på jobbet..:) jag gillar verkligen att jobba på hemtjänsten, trivs så bra där! Jag hoppas att andra ttycker det också, jaf försöker göra mitt bästa .:)
Efter jobber for jag och gubben och handlade lite mat, det blev kycklingsallad till middag mm riktigt gott var det :D

Nu blir det bara mys framför tv och försöka att varva ner lite grana :) Imorgon kommer min syster och hämtar upp mig när hon har varit med Lillen till läkaren, såå då ska jag följa med henne hem och umgås med henne och Lukas och såklart 2:an :) Ska blir riktigt kul :)

Ska se på Plastikturisterna :) heråååpusss

Söndag,träning,vila,

Hej på er!



Ser just nu på en skräck film...den heter The Coverenant faktiskt bra :) Kunde inte sova så gick ner och kika på tv istälet så då fastnade jag för den :)

Idag har det varit en ganska bra dag :) har träntat med mamma min, det blev ett bra pass :) och sen for jag hem och lagade mat med gubben <33  och sen vilade jag ett tag..skönt och det behövdes..!

Ikväll såg jag och gubben och Alex en film :) den heter 127 timmar..i början sög den hahaha...men faktiskt ju mer vi såg på den blev den bra :) Konstig måste jag säga att den var, men ändå var den bra :) Kan rekomendera den!

Imorgon är jag ledig vad jag vet nu alla fall...ska se om jag får med mig Kajsa och träna ..:) annars får jag väl kanske träna på kvällen!..:) På tisdag ska jag till stan till sjukgymnasten... hon ska väl se hur träningen går åså...




God natt sov såå gott ! pusshejs

RSS 2.0