Hemma idag

Hej!


Jaa idag har jag varit hemma...haft ont i magen i två dagar nu...med det är bättre nu...såå blir att jobba imorgon! Längtar faktiskt..det är inte såå roligt att vara hemma...man har ju inget att göra annat än att städa plugga..så det ska bli roligt att jobba!

Såå har bara varit och plockat här hemma och läst teori..I Söndags såå övningskörde jag med pappa det gick väldigt bra vi for till stan och när vi ändå var där så shoppa jag och mamma lite kläder såå ja använde jag mitt pressentkort som jag fick av älsklingen <3  Såå det var en riktigt bra dag! :)

Nu ska jag göra mat åt mig och älsklingen <3

ha det bäst! :)

Lugn dag :)

Helloo!

Idag har vi tagit det lugnt, vi for till Frida & Samuel på dagen ochvi åt middag med dem och sen for vi hemma och kirre for ut och sladda lederna och jag sitter och kolla på tv...såå vi ska fara till dom igen :) men det bli senare .

Imorgon ska ja köra bil med pappa, så vi far väl upp till dom och det blir väl middag där också troligtvis :)

På tal om ingenting såå har jag funderat på att pierca mig..men vet inte vars...om jag ska göra det i näsan i överläppen, elle i tungan igen...hmm...aja får väl se...

Ha de bra!

Ledig, måste plugga teori!

Hej!
Idag har jag varit ledig, sov till 10.00 såå skönt...sen har jag bara tagit det lugnt...känndes som jag behövde det..där emot såå har jag vikt tvätt och starta en maskin tvätt..men annars har jag inte gjort så mycket!:)
Ska väl ta och läsa lite teori innan jag ska börja med middagen, gubben ville ha ugns bakad falukorv såå han ska väl få det då :) jag gillar det inte såå mycket men men någon ska man väl äta det kan gillar lite mindre :)
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska kanske till Frida och Samuel en sväng men det blir juu i så fall lite senare,
På söndag ska jag då alla fall köra med pappa :) ska blir kul, var ett tag sen nu....jag borde ta tagi i träningen känner jag....träna upp ryggen åså...ja måste bara!!..
Ne nu ska jag läsa teori!
Hadet!

Kort dag

gokväll!
Jaaa idag har jag jobbat kort dag SKÖNT :) Och det blir samma imorgon! :) sen är det helg för min del, såå ska plugga körkorts teori sen får jag se vad jag ska hitta på :D  Nu ska jag se på Våra pinsama kroppar :D
Sen blir det att ta sig en dusch innan man ska sova :D
Ha det!

Tokigheter

God dag!

Jaa sitter och lyssnar på musik innan jag ska fara i väg och jobba :) skönt att bara sitta och ta det lugnt innan man ska jobba :) Idag så vaknade jag kl 10.00 såå det var rätt skönt att sova länge ;)
Igår såå fira vi brosan som fyllde 24 år :) Hade riktigt roligt och trevligt och såå fick vi gofika :D mums :) Mycket skratt och tokigheter som vanligt! :)
Ne nu ska jag göra mig i ordning ska fara snart :) Ha det bäst och ta hand om varandra! :)

En super bra dag

Tjenare!
Jaaa full dag typ :) Vaknade kl 10.00 rätt skönt att sova längre idag :) Vi åt frukost myste med Svante & Kotten och drack en kopp kaffe och såg på tv en stund :) Sen vare städning som gällde, jag och älsklingen städa tillsammans, går alltid lättare när man är två som städar!... Sen hjälpte jag älsklingen med jordvärmen men det gick sabbt ;)

Igår såå for jag till Samuel & Frida och åkte skoter upp erikaberget och då var redan Eva- Marie och Marcus med barnen där och några st till såå vi grillade korv och satt och pratade och lekte med Barnen dom är ju såå söta!
Sen for vi hem till Eva-Marie och Marcus och värmde oss och tog en kopp kaffe där :) och lekte med barnen, sen bliv det middag med Fridag och samuel :) efter det for vi tillbaka till Eva Marie och Marcus och grabbarna gjorde sitte och vi tjejer såg en Jätte bra film, den hette Jag saknar dig, den var hur bra som helst kan varmt rekomendera den till alla!! ska se om den men älsklingen någon dag! :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer..får se vad vi hittar på :) Ne nu ska jag ta det lugnt ett tag :)

Ha det bra!

Helg :D

hejhej!


Jaa sitter och väntar på att gubben ska bli klar, han håller på att greja nere i källaren . Och när han är klar såå ska vi fara till syrran min och se på film :) Mys mys <3 Till middag gjorde jag Fiskpinnar & potatis och sallade gott gott :)

idag mitt på dagen kom sötsandra & sötElin och hämta upp mig här hemma och såå for vi ner och fikade på ljuslyktan, var riktigt roligt att träffa dom..det blir ju såå långt i mellan då vi träffas  såå det var riktigt skoj! :)
Vi ska väl träffas snart igen och kanske ha en tjej kväll, längtar redan! :) <3

I helgen vet jag inte riktigt vad vi ska göra...men det blir väl någonting roligt får jag då ju hoppas! :) vi ska säkert fara ut med skotern och fara till Frida & Samuel :) men får se :) Har också kollat på katt ungar idag också...men alla bor ju såå långt bort såå man blir ju tokig!! Ajaj...men man får kika varje dag och se om de kom upp nå nya :)
Söt Svante<3

Ha det bäst!

Ledig imorgon :D

Gokväll!


Jaa sitter och kikar på å katt ungar på blocket , det finns ju såå nga söta och fina katter! Vill verkligen ha en katt....men frågan är ju om man kan få vilja igenom...:/ aja ..få se ,man kan ju kika alla fall :)




Idag såå har jag jobbat till 12.30, såå åt lunch på hemtjänsten sen for jag hem och vila en stund sen började jag med maten och det blev korvstroganoff och Ris :) såå det blev gott! Såå nu är jag ledig i 3 dagar guse skönt! ;D såå imorgon ska jag fika med Sandra och ELin, ska bli såå kul att träffa dom! Nu var det länge sedan! dåå det längtar jag till! :)



Ne nu ska ska jag se Once Upon a time:)

Jooduu

Hej!
Kom hem för en stund sen från jobbet, jobbade 7-15 såå det är lagomt :) Har bara gått bra idag! Lite trött nu men det får man ju ta eller hur :) Men det är inget jämfört med igår...sjukt trött var jag...det var länge sen jag var såå trött....och det kosntiga är ju att jag sov jätte bra!!..konstigt...:/

Igår sååå blev det alla fall en lugn kväll efter jobbet, behövdes nog säkerligen! ..Men ikväll har jag inte direkt nå planer...får väl sen vad som händer :) Imorgon såå blir det en kort dag 7-12.30 :) såå det är rätt skönt att sluta då :) såå kanske far på stan ett tag, får se....elller om jag tar det på fredag då jag är LEDIG ;D Gött!! :D:D

ne nu ska jag vila en stund Hoj!

Helt slut

Tjabba!

Jaaa sitter ochta det lugnt efter en hel dags jobb 7.30.17.00 sååå det känns i kroppen må ni tro! Men det ha bara gått bra idag ändå :) man ska dåå inte klaga jag trivs som fisken i vattnet på Hemtänsten :)

Igår såg vi på en film såå det blev ju ganska sent :/ men man får ju skylla sig själv...ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra...ta det lugnt är en sak som är säkert....får se vad det blir :)

Nu är det man som gubben har gjort <3 mums :D
Herrrååå

Full rulle hela dagen :)

Hejhej :)


Jaaa go kväll :) Idag har jag jag jobbat frå 7-12 såå det var rätt skönt eftersom det var såå hemskt dåligt väder!! :/
Såå jag for till frida i v-by sååå vi bakade lite och spelade wii med Emma :D såå de va mys:) sen for jag och älsklingen och handlade massor!! Och sen for vi tvärt hem och skottade snööö och plockade ur varorna , sen blev det middag i stan med Frida och Samuel på Kina resturang gott gott..! Såå full rulle hela dagen kan man säga! ;D

Imorgon jobbar jag 7.00-16.30 såå det blir en lång dag men det ska nog gå bra tror jag :D Sen tänkte jag bju Samuel och Frida på middag :) Och vet ni vad snart HELG! Gött sååå det blir mys och städning hahaha :) som vanligt dååå ;) sen jag nog ta Svante ut såå han får springa!! ;D det lär han behöva :)

Ne nu ska jag ta och duscha sen i säng! God natt! ;D

Ledig

Hello!
Jaa nu sitter jag och väntar på älsklingen och min käre store bror som kommer och bju oss på middag :)
Idag har jag varit ledig såå skönt!...har bara tagit det lugnt och eldat här hemma så der blir varmt och skönt..! Jag har bara gjort nå små grejer här hemma...plockat och rent gjort tvätt maskinens filter usch...!! Det var ej mysigt...
såå nu är det gjort alla fall ;) :P

Igår jobbade jag halv dag vilket var perfekt ! Såå jag fick göra ordining mina nagla..:D Blev super nöjd! :) sen är det ju inte såå vanligt att man gör det, svårt när man jobbar innom vården :/ men jag gjorde dom inte såå långa såå det ska nog gå bra skulle jag tro :)
Väldig väldigt nöjd! :)

Nu har vi ätit och det var vädligt gott :)sen blir det at fara till frida en sväng :D Imorgon är det jobb igen ;)

Ha det! hoj

RSS 2.0