Sönda, stan, middag

Helloo!

Jaaa har just gjort en sallad, vi har nämligen bjutit hitt svärföräldrarna på middag :) Det blir Kött ,gratäng och sallad med bea sås såå klart! :) ;)

Idag såå for jag och gubben till stan för att köpa en rem till gräsklipparen, men tyvär fans det ingen...och det kunde inte beställa en idag heller...men men...sen for vi till älsklingens brosa och drack kaffe och såg på tv :) Riktigt trevligt! :)

Efter det for vi till Media Markt tillsammans och vi köpte nå spel till Xbox360..:) Dessutom skulle jag kika om min andra äldre mobil som jaag lämnat in , hade kommit..men det hitta den inte...fattar inte det riktigt? Ajja...det ornar nog sig...det löser sig säkert på ett eller annat sätt ;)

Igår var en lugn dag hemma, jag städade och tvättade och sen på kvällen blev det film kväll men min fina älskling, vi såg på I am number four , det var jätte bra!!! Det måste ju bara komma en till film! Helt FAST! :)
BRA film! Se den! :)
Ganska snygg ;)

Imorgon bär det av till stan med Kajsa, ska bli kul att träffa henne :) det var ett tag sen nu!! :D Får se vad vi hittar på ;) Roligt roligt! :)

Ne snart är det mat :) Ha det bra!

Hemma igen efter resan till Norrbotten! :)

Hejhej på er!


Jaaa äntligen hemma!:) Men samtidigt tråkigt att fara där i från, men men :) På tisdagen tog vi det bara lugnt i stugan och bara va :) Sen på onsdagen for vi till Gällivare och handlade mat och jag köpte ett par mjukisbyxor och en snygg tröja :) Torsdagen sååå sov vi länge och sen for vi till min mormor och morfar och åt jätte god middag! :D

Vi badade hundarna efter maten , dom tyckte det var super skönt! :) sen åt vi efterätt och sen kollade jag och mormor och morfar på släkt trädet och pratatde en hel del om det :) såå jag har fått en del släktforskning av mormor och morfar, såå ska sätta mig och kolla igenom det nu på datorn :) Tycker släktforskning är jätte intressant! Hur kul som helst! :)

Såå ikväll blir det bara att ta det lugnt och mysa :) Imorgon blir det att jobba med hundgården igen, skönt att få bort det så fort vi kan! :)

Ne nu ska jag kik på släktträdet, ha det!

Resa till Norrbotten ;)

Hejhej :)
Jaa idag är det söndag, har haft fullt upp hela dagen, for på akute med gubben, han har gjort illa tummen såå vi for för att vara säker på att det inte var såå illa att det var jätte infekterat , såå han fick antibiotika i tabett form..sen såå for vi hem och han gick ut i bon och fixa en dörr till hundgåren..såå jag vilade en stund var jätte trött .

Sen såå gjorde jag i ordning middagen kött o pommes mums :) sen såå packade vi våra väskor , ska ju upp till norrbotten :) sova i stugan och vara med mormor och morfar, kommer bli jätte kul attt träffa dom och sova i stugan:) det var ett tag sen nu, har som saknat att sova där...det finns så många bra minnen där uppe från förr,

Såå vi far tidigt imorgon bitt såå längtar! ;D far upp med mamma,pappa, store bror och lillbror :)
sska sova snart såå man orkar med morgon dagens biltur :D

God  natt sov så gott! :)

Ledig,skönt

Goo kväll!


Sitter ju nu och väntar på den efterlängtade älsklingen , han varit borta och jobbari sorsele, såå saknar honom som bara den! På ta om han såå for han på akuten ikväll...han hade skurit sig på en rondell inte skönt...såå det for ner till Umeå och fixa det..tur det inte var hela fingret!! ..Tur att det var bara finget!. Såå snart kommer han äntligen hem igen! :) om en liten stund bara! :)

Idag såå har jag solat ppå dagen och tagit det lugnt, sen for jag till Frida och Samuel :) vi har spelat fotboll med barnen och bara skrattat :) härligtt att få vara med varandra och ha roligt som förr :) Skrattar ALLTID med Frida, hon är bäst :)Tack för att du finns! <3  Igår var jag också med Frida , ha minst lika roligt då! :)

Imorgon blir det nog stan :) vi ska köpa lite hundmat ås sånt :)

men nu ska jag se på tv till gubben min kommer <3
God natt sov såå gott!

Jobb,sova ,äta

Gokväll!
Jaa idag har jag jobbat sen 12.00-20.30..det har bara gått bra..! Är helt slut...trött i hela kroppen...imorgon blir det mera jobb..7-21 ..Jag känner mig less...men jag ska väl inte klaga...jag har ju jobb..men det är tungt att jobba två helger på rak...man har ju fan inge liv...aja...snart är det alla fall över.! Men jag kämpa på!
Ska snart sova...ska bara se ett program sen blir det sängen för mig!
God natt sov såå gott!

jobb, sova ,körkort

Hejhej på er!!

Jaa nu var det länge sen jag skrev här...aaa jag har väl ingen riktigt bra ursäkt...jag har jobbar...och har som glömt bort bloggen...men nu har jag tänkt börjag skriva igen :)

Alla fall såå har jag sommar jobb på borgmästargården på grupp A edet är ett boende för dementa och bland annat dom som fått en strok , har varit där i två veckor nu, tycker det går rätt bra :) Det enda är väl att det är tugnt men annars trivs jag bra :)

Är i full gång men körkortet nu också :) det går bra :) är en intensiv kurs jag tar , jag har kommit långt med körningen , men just nu har dom semester såå får väl fortsätta när dom kommer tillbaka :) det blir i agugusti såå dåå blir det nog halkbanan :) Skriver mer en annan dag, ska sova nu...ska jobba imorgon hela dagen 7.00-15.30 såå nu blir det sängen för min del!

god natt!!

RSS 2.0