Gott Nytt år!

Gott nytt år allesammans! Jag hoppas verkligen att alla får en riktigt trevlig och bra kväll!..:) Jag och älsklingen vaknade vid 10.00 idag, skönt att sova lite längre..Och som man alltid gör så kollar man på mobilen när man vaknar. det gör jag alla fall :P och då hade jag fått tre sms, ett var från min syster och vet ni vad?? Jag har blivit MOSTER ...jag fick en jätte fin blid på lillkillen awww..sååå himla fin<3  det var en riktigt bra present =) Allt hade gott bra, och ganska fort så det var ju skönt att höra :)

Sen runt halv tre for vi hem till mamma och pappa , mamma fick färga mitt hår...det behövdes hahha :) blev jätte bra :) sen gjorde jag mig i ordning in för kvällen..blev min nya klänning den är mörkbrun med röda fina blommor på...den är jätte fin älskar den <3 Har nog aldrig varit så nöjd över ett köp ;) Ska he upp en bild på den när jag har lag in bilderna på datorn :) Det har varit en underbar kväll, med god mat och trevligt sällskap :)

Imorgon får vi se vad som händer..blir nog säkert en lugn dag bara ..:) Blir nog att stanna en stund här hos mamma och pappa :) ska sova över här :P  Ne nu ska jag sluta skriva, men ha en fortsätt trevlig kväll!
Gott Nytt år
Pusss byebye Hoppas alla får ett bra år!

30 December

Gokväll! Har just sett filmen Snabba Cash, tycker i helhet var filmen bra, men där i mot tycker jag inte slutet var bra...Men ja hoppas det kommer en fortsättning vem vet? Idag har jag verkligen inte gjort någonting vettigt...blev en slapp dag...skönt men små tråkigt..men man ska väl ha såna dagar också ;) :P Imorgon är det Nyår ska vara hos mamma och pappa...blir lättas så eftersom jag inte orkar fara ut på någon krog. Men jag tror det kommer blir mysigt och roligt :) Får se om vi soveröver där, det ordnar sig nog ;)  Ska åka tidigt till mamma och pappa imorgon inte jätte tidigt men kanske på dagen..mamma ska få färga mitt hår...var ett tag sen nu så det behövs! ;)
Ne nu ska jag sluta skriva...jag skriver sen om vad som hände på Nyår ;)

Ha det pusshejhej

28 December

Hejhej :) sitter och ser på Supersize VS super skinny, det är ett ganska bra program :) Idag har jag inte gjort så mycket, men jag orkar mer saker för varje dag som går...:) Skönt att kunna göra något , och inte bara ligga ner och se på tv..från början när jag hade ny kommit hem från sjukhuset fick gubben min göra allt och då menar jag allt...för jag fick ont vad jag än gjorde..:S Men nu kan jag alla fall göra små saker som laga mat,tvätta lite och diska..jag orkar till och med gå ut med min lilla hund...:) Så det känns bra att jag blir bättre för varje dag som går :) Jag hade inte klart mig utan min älskling<3

Imorgon är planerna att jag och gubben ska fara in till stan och shoppa lite...oj så jag längtar..!! Jag hoppas jag orkar...för jag vill verkligen kolla runt lite! Var länge sen nu...! SHOPPAAA ssåååå roligt älskar kläder!!:)
Men nu skaa jag fortsätta se på tv :) puss o kramEn timme efter jag hade vaknat upp från narkosen...var väldigt väldigt trött!

Börjar om från början!

Hejhej på er! Jaa jag har bloggat förut men tyckte att den andra bloggen var för komplicerad ...Men nu har jag tänkt börja om :) Jag kommer mest skriva vad som händer i mitt liv, kan hända det kommer slinka in nå bild på några kläder någon gång då och då :) VAd händer just nu i mitt liv, ja jag bor med min kille utanför vännäs som jag gjort mer än ett år..triv super bra här :) Sen ska jag berätta att jag är ny opererad , har opererat min rygg för andra gången...har en "sjukdom" som heter skolios,,,och det är när ryggen kröker sig och bli sne...Idags lägget mår jag bra, har ju gått nästan 4 veckor sedan sen jag blev opererad, det gick bara bra och jag är glad att jag har fått det gjort! :) Men det var en tuff första vecka vill jag lova...! Men nu är det gjort alla fall! Och jag blir bättre för varje dag som går som tur är! :) Jag hade nog inte klarat det utan min älskling...och min familj dom har verkligen varit ett bra stöd..jag är så tacksam att jag har dem <3 Älskar er<3

Nu ska jag krypa ner under täcket, god natt sov så gott! puss o kramTog bilden härom dagen ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0