Kort dag + träning

Go kväll!




Nu är det hockye på tv Shellefteå & Luleå... 1-0 nu ...såå vi får väl hoppas shellefteå håller 0:an :) Idag har jag jobbat men det blev bara en kort dag 07.00-12.00 såå det var rätt skönt med en kort dag :) såå jag åt lunch och sen gick jag och träna och tog mig en lång lång dusch , gu se skönt det är att duscha ;) :)



När ja äntligen kom hem såå gjorde jag middag..köttbullar & makaroner :) mums!! Var rätt slut när ja kom hem...vet inte om jag håller på att bli sjuker...HOPPAS inte det...vill inte bli sjuk nu...har ingen roa att ligga stilla nu! Men gick och vilade ett tag efter middagen, blev väl lite bättre alla fall :)

Får väl se om de blir en tidig kväll igen! Ska jobba imorgon såå det kan nog vara en bra ide ;) blir en lite längre dag imorgon , 07.00-17.00 :) Men det ska nog gåå bra =) Jag och Kajsa ska träna på kvällen imorgon :) Ska bli KUL! :)

Ne nu ska jag forstätta se på Hockye :P

Söndag och kvälls jobb väntas ;)

Hejhej :)

Jaa nu sitter jag bara och ta det lugnt :) Igår var vi och firade gubbens svåger som fyllde 30 år, det var riktigt trevligt och god mat , kan det bli bättre?:) Såå det blev sent, :P
Vaknade kl 10.30 klev upp och åt frukost...jag gav hundarna mat och gubben tog ut dem i hundgården :) Har hunnit he in en maskin tvätt ..så den ska väl hängas snart :) Har varit en mysig morgon med kaffe och sett reprisen från körslaget :)
Sitter och kollar på massa vår kldäer...åh vad det finns fina kläder..blir helt sjuk :) hahaha Ikväll blir det kort kväll..såå ska träna innan jag börjar så det ska blir roligt :D Hoppas det blir en lung kväll på jobbet :) You never know ;)

Ha en bra dag ! Pusshej

Full rulle idag..!

Goo kväll!

Jaa idag har det varit full rulle hela dagen,...men jag trivs på hemtjänsten...och ja menar jag älskar att jobba med människor och speciellt hjälpa dem. :) Man känner sig behövd...och det är viktigt tycker jag.! Jag mår as bra, känns om man fått tillbaka livet.. :) Jobbade 07.00-15.30 ...tycker ändå dagen gick fort...hahaha men det gör den ju om man har fullt upp hela tiden :)

Imorgon är det lördag, det ska firas då, killens svåger fyller 30 då blir det middag och massa trevligt folk :) Får se om vi far till mamma och pappa på dagen..eftersom pappa fyller år på söndag såå kanske vi firar honom i morgon...vet inte riktigt än..på söndag kväll ska jag jobba en kort kväll..men ska träna innan jag ska jobba såå får åka till jobbet lite tidigare ;)

Ska nog snart gå och lägga mig...är kanske slut i både kropp och själ nu.. God natt sov såå gott! pusshej

Fredag kväll ,mys

Hej!

Sitter och kollar på Let's Dace som just har börjat :) har köpt lite gott till :]..får väl se vem som åker ut ikväll :O
Jag vill antingen att Frank Andersson ska vinna eller Tina Turner :)

Idag såå har det varit en lugn dag idag..:) ganska skönt...ska se om jag hinner träna imorgon :D Ska iväg först med Kajsa till stan och se bio och kolla en stund på stan :) Ska köpa lite underkläder :) Behöver inte såå mycket annat mer :) vi ska säkert äta där också :) Ska bli roligt!

Sen får vad jag gör resten av helgen, gubbe ska jaga ...såå han kommer troligtvis hem på söndag...men jag hittar säkert på något :) Men ikväll blir det mys kväll framför tv och en massa gott till :)

Nu ska jag se på Let's Dance :) Pusspåre

15 Mars

Hej på er :)

Åh jag är såå himla stolt över min stora syster Michaela...hon och en vännina har startet ett eget företag och blev årets kvinnliga företagare...!  Ni har varit såå duktiga! Kämpa på! :)

Idag har jag varit till vännäs med gubben och våran hund Grej , han skulle röntga höfterna igen eftersom det inte blev så bra tydligen. Såå nuu är Grej helt slut och lite groggy...han är såå sööt <3 Sen for vi till gubbens mormor och fikade , såå klart hade hon dukat upp en massa goofika och gjortvåfflor...vem kan säöga nej till det?  Hon är såå himla sööt...såå vi var där en stund ..:) Efter det for vi en sväng på ICA och handla lite mat..:)

Ikväll har vi bara tagit det lugnt..:) Väldigt skönt måste jag säga , laddar in för en full packad dag :) ska jobba och ska till sjukgymnasten :) Men jag klarar det vet jag :)

Nuu ska jag forsätta se Sofias Änglar :)pusshej

Måndag

Hellooo!
Jaa kom hem för en stund sedan sen från svärföräldrarna...var ett tag sen var ditt nu..såå det de var väldigt roligt att träffa dem :) Vi drack kaffe och såg på Hockey :)
Idag har jag tränat och tvättat två maskiner, sen har jag inte gjort så mycket mera :)..en lugn dag kan man säga ;)
Jag
Igår så kom hela familjen hitt till Mjösjö..jag älskar när hela familjen är samlad :) Synd att min bror Johnny inte var här också men annars så var alla här :) Lukas fick åka fyrhjuling med kirre...oj vad nöjd han var :) hahah han ville inte att det skulle sluta köra...haha sööt =) tack för att ni kom <3
Ifredags så var jag och tjejerna ut... oj vad roligt jag hade! :) tack för dedn kvällen tjejer..det behövde jag! :D <3
NE nu ska jag gåå hejhej

Längtar efter dig <33

Goo Kväll!
Jaa idag är det söndag, och jag har städat och tvättat hela dagen..prövat kläder osv..:) Såå har haft mitt lilla göra...skönt att få något gjort :)  renbäddat sängen ocksåå...och vädrat alla sängkläder...:)
Och gubben är fortfarande i Vilhelmina...men han kommer alla fall hem ikväll...och jag längtar såå mycket efter honom..<3 Vill krama och pussa på honom <3 Han är det bästa som finns, jag vet inte vad jag skulle göra utan honom..! <33 :*

Imorgon alla fall såå ska jag pröva jobba, såå jag längtar...ska blir väldigt roligt att få göra något vettigt...:) Jag är som väldigt less på att inte göra något..Såå i morgon gäller det :DSåå önska mig lycka till :)

Ikväll blir det att ta det lugnt ..och ladda in för imorgon :) Och vänta på älsklingen min<33 hoppas verkligen han inte kommer såå sent.! Blir nog Big Brother...hahah dom är ju helt sjuk där inne i huset....hahah

Ser just nu på ett väldigt udda program som handlar om olika ovanliga plastikoperationer..hahaha faktisk väldigt roligt att se på det!


Jag


Det här en bild på min ryggrad...detta har jag i min rygg. Fråga på om ni vill veta något!

Nu ska jag gåå ha det! pusshej

Glader :D

Hejhej på er alla=)
Jaa sitter nu hos mamma och pappa :)...ska nog se på Let's dance här också :D
Gubben är ju I Vilhelmina och jaga lodjur...såå är ensam hemma...såå det blir som låångtråkigt..:S Me idag har jag alla fall fått något hemma:) har tvättat och vikt en massa tvätt..:P..och torkat golv..:) Sen kom pappa och hämta mig :) så har varit här i några timmar :).

Mamma ringde ocksåå på dagen..och oj såå glad jag blev..hon frågade om jag ville jobba på måndag ja sa- SJÄLVKLART!..jag ha varit hemma i 3 månader nu...och jag börjar bli något less...sååå ska bli roligt att jobba...jag tror det kommer gåå bra..:) Men det klaart det kommer bli en utmaning!Måste ju börja nångo gång ;) Och det ska verkligen bli kul att träffa alla på jobbet..var ett tag sen jag såg vissa :)

Imorgon får jag se om jag ska fara till systern min..ska grilla och åka bob med Lukas :) annars blir jag nog hemma och städar :) ;)


Ne nu ska jag ta en kopp kaffe med mamma och pappa :)Pusshejhej

RSS 2.0