Måndag,regn,städa, pluggat

Hejhej :)

Sitter och ser på Total Black Out , der är ju sååå bra! Hahhaa skrattar som fan varje gång jag ser på det! :) Hahaha
Idag så har jag städat och tvättat och diskat :) sen kom svär föräldrarna och hjälpte till med friggeboden :) Vi olja in ena dörren och Thomas han gjorde en ny trapp sen drack vi kaffe och pratade en stund :) Tack för hjälpen! :)

Sen har jag pluggat teori , det gick faktiskt ganska bra :) ska plugga mer imorgon :) men det blir efter jag har jobbat:) Jobbar faktiskt 07.00-16.00 det var ett tag sen jag jobbade en sån tur , kul kul :)
Hoppas gubben kommer snart :) Han är i väg och skjuter på skjutbanan med min pappa och mina bröder, såå får se när han kommer hem :)

Nu ska jag ta det lung och se på tv innan jag ska sova, god natt!

Helgen

Hejhej :)

Kom just hem från mamma & pappa , har varit där och ätit middag och gofruksalladen ;) Idag så har jag och gubben och hans föräldrar arbetat hela dagen , vi har städat friggeboden och oljat in fönstrerna och fixat till huset så det blev stadigare och rakare, osv..såå vi har hunnit med en hel del :) Är så tacksam att vi fick hjälp, det hade ju aldrig hunnit med lika mycket annars! Så tacj Eva & Thomas! :)

Igår såå var jag bara hemma, gubben var och fiskade hela dagen med pappa och bror sin..såå han hade en riktigt bra dag! :) Det förtjänar han! Sen for vi och åt hos svär föräldrarna väldigt god mat och efterrätten :)

Imorgon blir det att städa och plugga teori :) får se om jag får jobba :) man vet ju aldrig ;) hahhaa Nästa vecka väntar intensiv kursen ju ;) spännande! får se hur det går! :D

Ska snart sova, såå god natt!

Onsdag,inskolning

Go kväll!


Idag har det verkligen varit konstigt väder :O Först när jag vaknade, såå var det fint..sen helt plötsligt började de regna..sen blev det fint igen och sen började regma igen :S hmm Hoppas på fint väder i morgon alla fall, HELA DAGEN! Alla fall såå har jag dammsugit idag och tvättat på dagen :) Och suttit vid datorn och bara tagit det lugnt :)

Så har varit på inskolning ikväll :)det gick bra..:) Hade ju önskat att det hade vara med engagerad i mig och ville lära mig rutinerna...aja med det gick faktiskt bra ändå..Hoppas det blir bättre imorgon :)

Ska snart sova är ganska trött nu åså ska jag upp kl 05.30 imorgon såå det kan vara bra om jag får sova några timmar :) Såå nu ska jag bara se lite tv, sen blir det sängen :)

Ni gjorde min dag <3

Hejhej :)

Idag vaknade jag av att jag hörde att en bil kom in på gården...såå jag gick upp och kollade ut genom fönstret och det var min syster bil..:) Jag blev jätte glad :) Såå det blev en väldigt bra med syster och hennes pojkar:) Vi åt lunch och pratade och Lukas han var lika busig som vanligt :) tack Ela för att du finns där för mig <3 Älskar dig<3 Ni gjorde verkligen min dag! <3
En söt och trött Linus <3
Imorgon ska jag på inskolning "jobbar" 16.00-21.00 så det ska blir spännande :) det ska nog gå bra ! Såå det blir nog att städa på dagen och dona på =) Ska inskoloas 3 dagar Onsdag, Torsdag, och Fredag :)

Ser just nu på Plastikturisterna hahaha vilka konstiga människor...hahaha Men det är som ändå roligt att titta på :D Snart ska jag se på House :) Väntar ochså på älsklingen som är på ett möte! :) Kommer väl snart säkert! :)

Ha det bäst!

Bokat intensivkurs,städat, familjen<3

Go kväll :)


Jaa har just varit och övningskört nu..:) Det gick väl ganska bra :) fick köra till syster och på tillbaka :) tycker det är såå kul attt köra :) Hos syrran fikade vi lite och drack kaffe :) Lukas var helt galen som vanligt och Linus han pratade som bara den! :) Sötinga!! :)



Linus, Moster, Lukas <3 Någon som var lite avendsjuk ;)



Busig Lukas <3 :)


Idag har jag städat hela huset, hahaha man far och fläng överallt men det blir ju fint när man väl är klar! :) Det behövdes verkligen eftersom dom två stora hundarna ha börjat låssa hår...JÄTTE mycket hår!!! Sååå måste nästan dammsuga varje dag! Aja...såå är det att ha hund! Sen kom mamma och hämtade mig när hon hade slutat, vi for på affärn en snabbis sen såå hämtade vi upp wille på skolan :) sen drog vi hem ochh gjorde mat och tog det lugnt en stud , sen forvi till syrran efter det :)

Igår var en härlig dag :) Jag jobbade halva dagen 07.30-12.30 rätt skönt...sen for jag hem och sov en bra stund...var helt slut!!...Vet faktiskt inte varför men men...alla fall sen kom gubben hem och vi gjorde mat och tog det lugnt en stund framför tv...sen tog vi en promenad i det fina vädret och såklart skylle hundarna med oss ;) Efter vi hade varit på promenaden så såg vi på Plastik opreationer utomlands och efter det var det House :) Var en väldigt bra dag igår...!



Ps: Idag bokade jag Intensivkursen för Körkoret!!!! Gissa om det är nervöst nu :P Såå vecka 22-23 kommer kursen hålla på! :) Jag hoppas verkligen att jag klarar det...oj vad jag skulle blir glad då! Jag bvehöver ju verklige detta körkort! Jag som bor som jag bor med gubben och allt..! Jag MÅSTE bara ha det, och jag kommer inte sluta förens jag har det i handen!!!



Nu ska jag se tv med mamma ;) Ha de bäst!

Fredag kväll :)

God kväll på er! :)

Ja sitter hemma hos mamma och pappa och dricker lite vin, brukar sällan tycka om rövin...men det här rövinet
var väldigt gott :) Idag har jag också jobbat, bara en kort tur, 07.00-12.00 :) Det har bara gått bra, sen for jag och mamma och handlade :) stor handlade gjorde jag, lika bra att köpa mycket mat istället för att går och små handla hela tiden!

Men alla fall så for vi hem till mamma ich pappa och jag gjorde tacos som jag bjöd på då :D Måste ju bju dom någon gång också, det har ju bjutit oss så många gånger ju! :) Sen har vi inte gjort så mycket mer, bara umgåtts och tagit det lugnt :D Ganska skönt faktiskt!:)

Snart blir det fruksallad med grädde på, mmm sååå gott!! :D
Ha det så bra, pusshejhej

Onsdag

Hejhej :)
Idag har jag dammtrokat och tvättat idag ska snart ta och hänga upp tvätten för första gången utomhus :O ;)
Och vet ni vad, min fina lillebror kom och hälsa på mig idag, åh vad jag glad jagblev att se honom<3 Kändes skönt i hjärtat att få pratat med honom och kramar honom<3 Tack för att du kom <3
Blir att jobba en kort kväll ikväll 18.30-21.15 såå det ska bli kul :) ska nog gå bra, hoppas att vädret håller sig fint....hoppas hoppas! Sååå man inte behöver frysa! Ska snart hoppa in i duschen efter jag har sett ett program , ska nog ta och plugga lite teori också :)
Hade på mig Onepicen igår ;)
Ha det bäst!! pusshejhej

Han hade änglavakt <3

Hejhej :)
Tisdag idag :) blev inge jobb idag, men ganska skönt att å ha en lugn och skön dag ;) Jag och Kajsa for till Vännäs n sväng , först for vi till mamma och sa bara hej, hon hade fullt upp så ;) Och sen så skulle vi prata med Lotta om när vi kan jobba åså :) och det gick bara bra :) Efter det for  vi till Ljuslycktan och åt Lunch och fikade lite, vi tog båda en Natchotallrik och därefter en kaffe tår med en kaka till såå klatrt!
Mmm Natchotallrik..! :)

Efter det for jag hem, satt in en maskin tvätt och jag har hunnit hänga upp den :) sen har jag försökt fixa med min
Iphone ...det går inte såå bra vete fan vad det är för knas...:S aja...ska försöka fåå det att funka!

Igår var en hemsk dag....oj vad min Lillebror skrämde mig och min familj..oj oj oj...Ja jobbade igår och min mamma jobbar ju också på hemtjänsten...såå jag skulle gå till henne och pratat med henne...men hon var inte där..ja tänkte men vad konstigt...Jag frågade Marie om hon viste vars hon var..då berätta hon att hon hade farit till min lillebror som hade kört av vägen....mitt hjärta stanna ett tag där...jag blev väldigt chokad ...jag ringde mamma och hon var väldigt upprörd..men hon berättade att han mådde bra.

Min lillebror var vid medvetande och hade inga alvarliga skador (som tur var!) Tack gode gud för det!!! Han hade ont i knät , han åkte in med ambulansen och blev undersökt...inge större fel , det enda var att ett finger behövde tvättas upp...! Åh jag är såå himla glad att han är okej!...Jag älskar honom såå mycket min lilla lillebror...! <3 Det är ju jag som ska se efter dig,..Tur det gick bra han hade verkligen änglavakt..<3


Min brors bil...

Imorgon blir det en kort kväll 18.30-21.15 :) Ikväll blir det en lugn kväll...:)

Ha en bra kväll! pusshejehej

RSS 2.0