jooohooo

Hej på er!
Jaaa jag är dåig på att uppdatera bloggen jag vet....jag har väl ingen bra ursäkt...men jag har inte haft någon lust att skriva...! Men jag ska väl skriva några rader alla fall nu :)
'
Idag har jag varit hemma...ont i magen...jaa vet inte vad det är och det vet tydligen inte vårdcentralen.. inte får man något vettigt ur dom heller...suck aja...det ska vä gå över någon gång...:)
Livet är bra annars, jag har en kille som är det bästa jag vet och gör mig väldigt lycklig,han får mig att känna mig som en prinsessa. Han betyder allt för mig och jag vet inte vad jag skule göra utan honom...han gör mitt liv såå mycket bättre<3 Jag älskar honom av hela mitt hjärta och skulle göra av som helst för honom<3
Min fina Älskling <3
Svante han är såå stor nu han blir snart 6 månader och han har energi som ingen annan!<3 Tänk vilken tur jag hitta Svante, han är såå fin och underbar på sitt lilla sätt. Tiden går ju såå fort...:) jag har allt som man kan önska sig..ett fint hem en kille som älskar mig för den jag är och hundar över allt :) hahaha kan det bli mycket bättre !?
Här var han inte stor , lilla söta Svante <3
Tog kortet i går, nog har han vuxit :)
Imorgon är det Nyår, och det ska firas med massa goa människor :D  Ha det såå bra nu, och ta hand om varandra, och ta det lugnt imorgon! Gott Nytt år på er alla!

RSS 2.0