Livet är underbart :)

Hejhej :)


Ja sitter och ska se film med Lillebror och älsklingen :) Idag har jag och älsklingen varit och hämtat en lite vove i Timrå, en lite liten tax valp han är såå himla söööt...man blir såå kär<3 Och han uppfödare var hel fantastisk ..! Hon gav oss råd och sa att om det är något såå är det bara att ringa mig! :) Tänk såå bra mänsika! :)

Såå nu är lilla Svante hemma hos oss, och han sov hela vägen hem , vi stannade såå klart såå han fick pinkaa och springa av sig lite! :) Tänk vad fin vove! :) Han är väldens goaste ! <3 Jätte nöjd!

Nu blir det film, ha det bra!

Underbart!

God morgon! :)

Så här är det i går morse tingade jag en valp, jag fick den, såå imorgon blir det hämtning av den lilla valpen! :) Åh vad roligt! :) Vaknade av att det ringde på mobilen, såå det var valp uppföddaren , hon ville bara berätta om massa saker informerade mig lite om hur valpen är osv ...hon är mycket trevlig måste jag säga! :) Ska bli såå spännanded att träffa lilla valpen!! :)

Idag såå ska jag fara till stan och köpa en bur, leksak, någon filt, osv :) åh vad spännande! :D:D Så roligt! :)
Och såå ska jag köra bil i stan idag, få se hur det går! :)


Ne men skriver sen, när voven är i min famn :) då får jag he upp nå bilder på lill voven! :)

Ha det gött!

Halkbanan

goo kväll!

Sitter och ser tv, ska ringa till älsklingen snart , han och jagar björn i Vilhelmina ..:) Idag har det varit en full rulle , har varit och på halkbanan, det gick bara bra :) Och de var riktigt kul! det var speciellt roligt att köra själv!!! :D såå klart var allt annat kul, men man in såg hur farligt det det kan vara när det är halt...!.usch...men bra dag alla fall!

På vägen hem från halkbanan såå fick jag köra, och vi fick öva på att köra om varandra! :) det var kul, men väldigt trött i huvudet...menmen sen for jag hem med bussen tog min cykel och cyklade hem, och satt in en tvätt i maskin. Sen kom mamma förbi och lämnade ved klyven, tack mamma du är bäst! :) :*

Igår jobbade jag kväll, det gick bra! Imorgon blir att jobba kväll igen, såå det är bara tutta och köra!
Hmm..jag vet inte om jag håller på att bli riktigt förkyld..känner mig hängig ..och torr hosta åså...drygt..jag brukar ju inte vara föryld...!..aja nog pratat om det..:)

Ne nu ska jag ringa älsklingen<3
ha det bra!

Ledig idag :)

Helloo!


Idag har jag varit ledig, SKÖNT! :) Såå jag har tvättat och såå har jag pluggat teori, såå jag klarde en fas YES :D
Sen har jag bara tagit det lugnt! :) Igår såå jobbade jag kväll, gick bara bra med lite tugnt men men :)

Sen var jag i stan med Nathalie & Amanda en sväg på Måndag, jätte trevligt! :D Åt lunch åså shoppade vi lite :)
sen for jag till syster och åt en jätte god middag som Ante hade gjort, och vet ni vad jag fick en present av syster en jätte FIN halsduk åh vad fin den var! :) HOn hjälpte mig att "bleka" håret hon är såå söt! Det gick inte så bra eftersom det var vanlig färgning som jag inte tänkte på när jag köpte den ...:( såå får försöka igen :)

Imorgon blir det kort dag , såå det blir ju sknt! :) funder på att träna efter och sen gå till Fridas jobb :)

ska snart sova såå jag orkar upp imorgon! Ha det bra!

Ledig, jobbar helg

Hejhej :)

Har varit ledig idag :) skönt! Har fått en fint besök av Amanda, tänk var roligt! :) Var såå himla länge sen!..Var riktigt kul att träffa henne! Hoppas vi kan styra ihop något så jag och Amanda & Nathalie kan träffas snart igen! Vore super kul! Tack för att du kom idag Amanda! :)

Har också tvättat idag, sen for vi och handla lite senare och vi gjorde korvstroganoff och ris till middag idag gott gott :) sen såå diskade jag bort och ilet att baka, såå jag bakade en sockerkaka med hallon och rödavinbär, det blev riktigt gott :) var länge sen jag bakade sist :/ :P
Imorgon blir det att jobba kväll, och s¨å jobbar jag resten av helgen känns lite surt..men men he bara att köra på! :)

Måste bara säga hur mycket jag älskar min Kristoffer, han är en underbar person och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan honom, han gör mig så lycklig och får mig att skratta som ingen annan<3 Jag tänker tillbaka då jag hade ny opererat mig..han var ett jätte bra stöd, det var han och min familj som fick mig att ta mig igenom det jobbiga..och han var såå fin som hjälpte mig med allt som jag inte kunde göra hemma, jag vet inte hur jag skulle ha klarat mig utan honom ...Han är mitt allt, och jag älskar honom av hela mitt hjärta<3 tack för att du finns<3

Kort dag,

Hellloo!
Idag har jag jobbat kort dag, SKÖNT! såå for och åt med mamma och pratade en stund med henne :) Sen for jag hem och plockade bort och startade diskmaskinen, sen somnade jag framför tv..:P sen kom älsklingen hem och vi åt middag och tog det bara lugnt efter det, nu är han på jaktmöte..såå får se när han kommer hem.

Är ledig i morgon, funderar på vad jag ska hitta på...jag ska alla fall plugga teori, och ringa till tarfikskolan och se hur det ser ut för mig.:) Snart blir det goo kaffe :D och lite lugn och ro :);)

Ha det bra! hoj!

Livet är så bra<3

Gookväll!
Jag

Idag har det varit en bra dag :) Jag,älsklingen, Syster,Ante, Alex och dom två små stjärnorna var på Nolia :) hitta inte jätte mycket men ändå:) hade roligt alla fall :) Där imot år vi inte nå god mat...:S smakade som barn mat usch ...:S aja :) sen for vi och handlade och for hemmåt efter det :) somnade i soffan var trött och hade nt i huvudet såå det var nog bäst att sova en stund:)

Sen kom Alex och såg på film med oss :) Väldigt trevligt! :)
I torsdags for alla vi syskon i familjen + respektive :) Hade jätte kul! Var länge sen jag hade såå kul! :) Vi for och badade bastuflåtte och åt frukt och glass efter det :) tack såå mycket för den kvällen!<3 Tänk vilken tur jag har er alla<3
Älsklar dig av hela mitt hjärta<3

Igår så jobbade jag halva dagen, sen sov jag en stund och sen åt vi middag :) efter det for jag till Fridaa och hade jätte roligt vi såg film och skrattade åt varandra som vanligt! Du är bäst! :) Har alltid såå roligt med dig<3
Älsklingen min<3

Snart ska jag sova :) imorgon blir det fiske :) God natt på er!

Stan med Kajsa, imorgon väntas jobb!

Goo kväll!

Jaa sitter nu nyvaken....råka sova i typ 4 timmar..:S aja..var väldigt trött alla fall!..Ha varit i stan med Kajsa idag, ha haft det väldigt trevligt :) hitta lite smått och gott ;)
Köt Nya brillor ;)

Sen for jag hem och gjorde mat och sen somnade jag...hmm gubben satt brevid och spelade Xbox360..hmm jag hitta ett spela åt honom som han gillade MYCKET!..Var det bra eller dåligt??..:P Ne men det är bra att tyckte det var kul, annars spelar han inte såå mycket :)

Imorgon blir det att jobba igen, har ju som varit ledig i två veckor nu har haft det såå skönt! Behövdes ...:)Men det ska bli kul att jobba igen,såå det blir hela dagen imorgon sen ledig på onsdag ;)

Ne nu ska jag väl gå och lägga mig igen såå jag orkar med morgon dagen ;) God natt på er!

RSS 2.0